Monday, October 6, 2014
ပဲၾကာဆံသုပ္
ပဲၾကာဆံသုပ္(၂ ေယာက္စာ)
လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ား
ပဲၾကာဆံ ၂ ေယာက္စာလိုသေလာက္
ေက်ာက္ပြင့္ အနည္းငယ္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁ လံုး
ၾကက္သြန္နီ ၁ ျခမ္း
ၾကက္သြန္မိတ္ အနည္းငယ္
အရသာအတြက္
ေျမပဲဆံေထာင္း အနည္းငယ္
ႏွမ္းျဖဴ အနည္းငယ္
ငါးငံျပာရည္ ၁ စားပြဲတင္ဇြန္း
ငရုတ္ဆီ ၁ လက္ဘက္ရည္ဇြန္း
ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ ၁ စားပြဲတင္ဇြန္း
ၾကက္သြန္ျဖဴေထာင္း အနည္းငယ္
ငရုတ္ေကာင္း အနည္းငယ္
သံပရာသီး ၁ ျခမ္း
ျပဳလုပ္ပံု
(၁) ပဲၾကာဆံႏွင့္ ေက်ာက္ပြင့္ကို ေရစိမ္ထားပါ။ ေရေႏြးႏွင့္ျပဳတ္ၿပီး ေရေအးႏွင့္ေဆးကာ ေရစစ္ထားပါ။
(၂) ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို အေစ့ထုပ္ၿပီး ပါးပါးလွီးထားပါ။ ၾကက္သြန္ၿမိတ္ကို ေရစင္ေအာင္ေဆးၿပီး ပါးပါးလွီးထားပါ။ ၾကက္သြန္နီကိုပါးပါးလွီးၿပီး ေရေဆးထားပါ။
(၃) ၁ ႏွင့္ ၂ ကို ဇလံုအႀကီးတစ္ခုထဲတြင္ထည့္ၿပီး အရသာအတြက္ျပင္ဆင္ထားေသာအရာမ်ားကိုထည့္ပါ။ ဖြဖြနယ္ေပးပါ။ ဒါဆိုအရသာရွိတဲ့ ပဲၾကာဆံသုပ္ရပါၿပီ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment